Gyors keresés:
írjon be egy kulcsszót és automatikusan szűkül a lista
ELÉRHETŐSÉGEINK >>>
Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél
A weblapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Aktuális árakért kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Kedvezményezett neve:

QUATRO-SPORT KFT

Projekt címe:

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.14-20-2021-00255

Szerződött támogatás összege:

128 624 999 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma:

2022.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a következő tevékenységeket valósítjuk meg: új eszközök, gépek beszerzése, tevékenységünkkel összefüggő ingatlan beruházás a meglévő telephelyen, információs technológia-fejlesztés, marketing tanácsadás igénybevétele részletes szakmai előminősítésen átesett szolgáltatóktól, külpiaci megjelenés, cégbemutató, termékbemutató, bérköltség-támogatás igénybevétele.

Az új eszközök beszerzése lehetővé teszi kapacitásunk és a termékkörök bővítését, valamint növeli munkavégzésünk hatékonyságát. Cégünk a következő gépek beszerzésére nyert támogatást: 1 db nagyfrekvenciás generátor; 2 db 4 oszlopos hidraulikus prés felszerszámozva; hengeres ragasztó felhordó; körfűrész; CNC megmunkálóközpont; tiszta levegőt kibocsátó elszívó; csavarkompresszor, gyalogkíséretű targonca. Vállalkozásunk versenyképességének megőrzése érdekében elengedhetetlen a folyamatos modernizáció és fejlődés. A minőségi munka elvégzéséhez szükség van a megfelelő és korszerű gépparkra. Az új eszközökkel könnyebben dolgozunk ki bevétel-orientált megoldást a termelés növelésére, egyedülálló versenyelőnyt biztosítva a versenytársakkal szemben. Ahhoz, hogy a piacon versenyben tudjunk maradni szükséges a legújabb modern technológiát ötvözni a jelenleg is birtokunkban lévő eszközparkkal. Mivel műhelyeinkben nagy mennyiségű faanyagot és az elkészült bútorokat kell mozgatnunk, így a megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező targonca rendelkezésre állása elengedhetetlen feltétel a megfelelő működéshez. 1 db Nagyfrekvenciás generátor és 2 db 4 oszlopos hidraulikus prés kerül beszerzésre, annak érdekében, hogy a jelenleg alvállalkozó bevonásával megoldott munkafolyamatokat mi magunk tudjuk elvégezni. A teljes függetlenség lehetővé teszi a precíz munkavégzést, a határidők betartását. A présekkel gyártott termékek exportra készülnek, ezáltal a berendezések beszerzése támogatja a nemzetközi kapcsolatok megerősítését. Az eszközpark korszerűsítése hozzájárul a termelés hatékonyságának növeléséhez. Az előminősített szolgáltatóktól igénybe vett marketing tanácsadással fejleszteni tudjuk a meglévő marketingtevékenységet. Projektünkben kiemelkedő szerepet tölt be a piacra jutáshoz kapcsolódó marketing tanácsadás és márkaépítés. Cégünk esetében fontos és szükséges egy működőképes marketingkommunikációs stratégia kialakítása, annak érdekében, hogy hatékonyan érjük el az új megrendelőket és a régi ügyfeleket egyaránt.

Tevékenységünkkel összefüggő ingatlan beruházás során belső átalakítást tervezünk. A cél egyrészt a raktár és a port kibocsátó termelő egységek pormentes elválasztása, mivel jelenleg egy keskeny fal választja el a két területet egymástól és ez nem bizonyul kellően hatékonynak. Az ingatlan beruházás másik célja, hogy a nagy helyigényű eszközök (idomprések) elhelyezéséhez szükséges területet biztosítani tudjuk. Ennek érdekében az épületen belül egy újabb szint kerül kialakításra egy ipari galéria formájában. Így raktárunk 300 nm új felülettel növekszik, mely lehetővé teszi az új gépek és a megnövekedett kapacitással termelt új áruk elhelyezését is.

A projektben tervezett tevékenységek mindegyike hozzájárul hatékonyságunk növekedéséhez és a technológiai megújuláshoz, ezáltal a megfelelő árbevétel eléréséhez és a munkavállalói létszám megtartásához. A megvalósított tevékenységek hatására cégünk képes a szolgáltatási körök és termékkínálat bővítésére, a marketingeszközeink és a lehetséges értékesítési csatornák meghatározására.