Gyors keresés:
írjon be egy kulcsszót és automatikusan szűkül a lista
ELÉRHETŐSÉGEINK >>>
Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél
A weblapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Aktuális árakért kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy Önt, mint megbecsült látogatónkat és vásárlónkat a lehető legjobban kiszolgáljuk.

Ezért pontról pontra végigvezetjük Ön a webáruházunkban történő megrendelés menetén, hogy könnyen, meglepetések nélkül vásárolhasson az Áruház kínálatából.

Kérdéseit, észrevételeit az info@quatrosport.hu címen várjuk.

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

Az www.quatrosport.hu webáruház tulajdonosa: Quatro Sport Kft.

Székhely: Quatro Sport Kft, 6000 Kecskemét Csongrádi u. 3.
Telephely: 6000 Kecskemét, Szolnoki-hegy 79/b.
Képviseletében eljár: Berényi György ügyvezető igazgató
Telefon: +36 76 / 507 625
Mobil: +36 30 / 371 95 71, +36 30 9674 628
Fax: +36 76 / 507 626
E-mail cím: rendeles@quatrosport.axelero.net
Adószám: 11778963-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-107177
Cégjegyzéket vezeti: Kecskeméti Cégbíróság
Bemutatóterem: 6000 Kecskemét, Szolnoki-hegy 79/b 8,00-16,00 óráig

Webáruházról

Webáruházunkban a termékeket kategóriák szerinti csoportosításban találja meg a "Készségfejlesztő katalógus" és a "Kreatív Wesco katalógus" menüpontok alatt.

Az árakat a katalógusok oldalainak kisképeire kattintva a kinagyított változaton találja meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás költségeit, amit a lentebbi "Kiszállítás menete" pont alatt talál meg!

 

Termékek megrendelésének menete

Webáruházunkban minden esetben bruttó árakat tüntettünk fel, mely a termékhez tartozó ÁFA-t már tartalmazza.

1. A megrendelés oldal behívása: http://www.quatrosport.hu/index.php?oldal=megrendeles
2. A megjelenő táblázat tartalmazza az összes online rendelhető kreatív terrméket. Az egyes termékek melletti darabszám mezőbe írja be a kívánt mennyiséget.
3. A terméklista táblázat alatt töltse ki a megrendeléshez szükséges adatokat.
4. A vásárlási feltételeket olvassa le és az "Elfogadás" kapcsolót kapcsolja be hozzá.
Kérjük pontosan adja meg a kért adatokat a megrendelés mielőbbi, hibamentes kiszállítása érdekében. A megadott e-mail címére egy írásos visszaigazolást küldünk, amin még egyszer ellenőrizheti a megrendelt termékeket. A telefonszámnál lehetőleg mobilszámot kérünk, ami hasznos segítség a megrendelt termékek kiszállítása során.

Ezen a rendelési oldalon lehetősége nyílik még a kiszállítás, illetve átvétel módjának kiválasztásában, illetve a megrendeléséhez megjegyzést is írhat. Ezek után a rendelés elküldése most gombra kattintva befejeződik a megrendelés menete.

A kiszállítás menete

A kiszállítás napját a megrendelés után maximum 2 munkanapon belül jelezzük az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

A megrendelés nagyságától és a kiszállítási helytől függően a tényleges kiszállítást vagy vállalatunk vagy az EMS gyorsposta végzi el.
Postaköltség bruttó 10.000.-Ft értékhatárig 1.200.-Ft efölött a kiszállítás ingyenes.
A szállítást végző cég honlapja: http://www.posta.hu/level/level_belfoldre/belfoldi_ems_gyorsposta

A csomag átvétele

A megadott időpontban a Futárszolgálat kiszállítja Önhöz a megrendelt termékeket. Ez munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben ebben az időpontban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű lehet munkahelyi címet megadni.

Amennyiben a megrendelés során a fizetés módjánál a készpénzes vagy az utánvétes lehetőséget választotta, akkor a megrendelés összegét a csomag átvételekor kell kifizetni.

Átvételkor kérjük feltétlenül ellenőrizze le, hogy a csomag bontatlan állapotú és sérülésmentes legyen. Ha bármi problémát észlel, kérjük ezt azonnal jelezze a szállítónak, és kérje jegyzőkönyv felvételét.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. A csomag újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Az elállás joga

A vásárlónk a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján a vásárlástól 8 munkanapon belül elállhat.

Amennyiben az elállás lehetőséggel szeretne élni, úgy terméket juttassa vissza az oldal tetején található TELEPHELY címre.
A termék visszaszállításának költsége a Vásárlót terheli, de ezen kívül más költség nem terheli.

Társaságunk a visszaküldött termékek vételárát a vásárlóval egyeztetett módon, vagy 30 napon belül átutalással téríti vissza. Ezért kérjük a megrendelésen szerplő számlázási névhez tartozó számlaszám megadását.

A törvény teljes szövegét elolvashatja itt >>

Adatkezelési információk

Áruházunk a regisztráció illetve a megrendelés során a rendelkezésére bocsátott minden személyes adatot bizalmasan és kiemelt gondossággal kezel. A webáruház böngészése folyamám technikai információk kerülnek rögzítésre (IP cím, látogatási időtartam, letöltött oldalak., stb.) Ezen adatokat a Quatro Sport Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetekben adja át a hatóság részére. Az adatokat csak a webáruházhoz kapcsolódó adatbázisban tároljuk. Megimerését, felhasználását harmadik fél számára semmilyen esetben sem tesszük lehetővé. A begyűjtött adatokat a rendszer 24 hónapig tárolja, majd az adatok végleges törlésre kerülnek.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az postmaster@quatrosport.axelero.net címen.

Jogi nyilatkozat

Webáruházunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

Az áruházban kínált termékek ismertetőjében, leírásában, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.

A Quatro Sport Kft. a webáruház üzemeltetőjeként az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Az Quatro Sport Kft. jogot formál, hogy a weblap, webáruház oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.

Kérdéseivel, észrevételeivel fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz: info@quatrosport.hu

Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködésben!
Quatro Sport Kft. csapata